| Cemre Genel :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
İreM-E{İEB} Adminn*
Mesaj Sayısı : 916 Nerden : Erenden Uzaklardaa :| Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 27/08/08
| |
| |
' GmzCmrKmr ' Adminn*
Mesaj Sayısı : 927 Nerden : Nerden İsterdin? xD En sewdiğin Admin : Gamze Hangi Hepsi Kızı : CEMRE Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Cemre Genel :) Paz Ağus. 31, 2008 8:42 pm | |
| CemRe"m ! Sen Bu Kalpte Bambaşkasın ! Çok özeLsn çok ! Sana oLan aşKımı nasıL anLatırım bLmiorm..esmeR"m ! Beni Hyata BaqLayan Tek VarLk Sensn ! Ve Daima Sen oLucksn ! Herkesnki Sözde oLabilir..Ama Benmki Öz mü Öz Yürekte !! xL Sen oLmasan Ben Yaşayamam ! Senin Sayende Nefes aLıorm.. AŞKı SeninLe ÖqrenDm ! Btanem ! Hyadm ! Nefesm ! KimseLere Deqişmem Seni ! Sen Benmsn ! Benm KaLıcksn ! Sevqn öyLe Büük Ki içimde ! Haykırmak , Baqırmak istiyoRm ! Sevdm Seni Bir kere ! Başkasını Sewemem ! Aşkı Seninle Tanıdım ! Seninle qüLdm , AqLadm ! Sen üzüLnce içim ParçaLandı..Bnde üzüLdm.. Sen qüLnce içimde KeLebekLer uçuşTu (: Bende qLdüm (: Sen ÖyLe özeLsn ki ! Ölürüm Uqrunda ! KeLimeLer Yetmior Seni anLatmaya ! Hçbir Sfat yoK Seni TanımLamaya ! Öyle Deqişiksn ki ! Ne Desem de anLatsam O qzeLLiqini? xL Benmsn , PayLaşamıorm Sni ! Hrkesten Kıskanır oLdm ! HrkesLe Kawqa Eder oLdm Uqrunda ! Hyatm SnnLe anLam Kazanıo ! Sen Varsan Bnde waRm !
GamzeCemre -> İşte Uyum ! İşte AŞK ! | |
|
| |
' GmzCmrKmr ' Adminn*
Mesaj Sayısı : 927 Nerden : Nerden İsterdin? xD En sewdiğin Admin : Gamze Hangi Hepsi Kızı : CEMRE Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Cemre Genel :) Cuma Eyl. 05, 2008 4:49 pm | |
| SevqiLerin En GzeLi Seni Sevmek DerLer Ya Brtanem Öyle işte Benimkisi ! - Bizimkisi ! Ben Senin Sayende Yaşıyorum ! O Umutla ! Evet ! "GÖRMEK! GÖREBİLMEK!" Ben Sadece Bir Kişi için Gözyaşı Döküyorum .. SEN ! SADECE SEN ! Uğrunda Canımı Verebileceğim Tek Gerçek !
ÖLür de Vazqeçmez Bu Kalp Senden ! Ne Pahasına oLursa oLsn ! Hep Bu Kalptesn ! VE OLACAKSIN ! AnLamıyorLar ki AŞKımı ! Sadece BEN Biliyorm ! Ama Yeter .. O Yeter Bna ! Senin Sevqin ısıtıyoR içimi O Gülüşün Sayesinde Hayata Tutunuyorum O Bakışın Sayesinde Ayakta Kalabiliyorum!
Sabah Her Yeni Doğan Güneşe Seni Soruyorum .. Gece ise Çakan Şimşeğe ..! Ne Yapıor MeLeğim? Dye.. GüLümsüyorLar Sanki Bna Sanki MeLeğin "iyi" diorLar Bnde Derin Bir "Oh" ÇkebiLiorm OnLar Sayesnde
Bambaşka Bişey AŞK ! Hele Seninle AŞK ! Düşünmesi biLe Yüzümü qüLdürmeye YtioR UNUTMA Sen Her Zaman En ÖZELSİN ! HEP BENİMSİN ! BENİM OLUCAKSIN ! SADECE BENİM !! Hayatım ,, Bebeğim ,, Canım ,, Kanım ,, Bitanem ! xLLLL..LLL... Öldürseler de Seni Sevdiğim için , Yinede CEMRE"m Derim ! Başka Söze Gerek YOK ! GamzeCemre -> İşte Uyum ! İşte GERÇEK , TEK AŞK! | |
|
| |
mRvé[Ck] HosqeLdin.
Mesaj Sayısı : 24 Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 31/08/08
| Konu: Geri: Cemre Genel :) Cuma Eyl. 05, 2008 5:42 pm | |
| Cemre^m Sana Sevgimi anlatmak ,Seni kalbimden söküp atmak kadar imkansız, Aşk değil bu sevgide hayranlıkta değil başka bişey adını koymak imkansız Aşk basit kalır sana olan sevgimin yanında meleğiim... Adını koyamadığım her neyse sabahları benle kalkıp geceye benle yumuyor gözlerini sevdiğim uyanıkken aklımdan uyurkende rüyalarımdan çıkmıyosun, içimdeki sevgiyle büyüyorum Cemre^m Seni gördüğüm ilk konser Sesimi bile Çıkaramamıştım meleğim..Sadece baktım baktım baktım, Diğerlerinin ne düşündüğü umrumda değil sen benim içimdesin İspatlamak mümkün bile değil sen benim meleğimsin Dünya^msın... Sensssizlik düşünmek bile istemiyorum meleğim , melekler senin yanında olsun sana bir şey sakın olmasın meleğim, dayanamam Sesini duyduğum o an öldümde cennetteyim sandım öyle melektiki sesin öyle buram buram cennet kokuyoduki Sesin melek olduğundan şüphe bile duymadım meleğim
CémRüüü'm ßéim Son ÇaRemsin iLq qünden beri Sana tapıyoRumm.. Sei qöRmeq umuduyLa yaşıoRum heR zeRRene KuRßan ßu merve sei ßütün merveLiqimLe sevioRum ßi qün kavuşcaz ßiLioRum ama yine doyamamKi ßi ÖmRüm senLe qeÇse bıkmam GeÇiceKde zaTen Kocammaaa....n a LaRın yetemiycei kadar Çok sevioRum sei Cemrem İsT.i sevme nedenim hayaTa ßaqLanma Seßeßim...MüziK-dans-hayT öRetmeim ÖzeLimSİn kaLßmde o kadar derindeKi ismin..KmSe ulaşamasın die en derinde en içde saKLıoRum sevqimi meLeimmm Kopamam Senden baqLandım yüreKden Herßşeym... Daha hiÇ söLenmeyenn sevqi sözcükLeRi senin oLsun... Daha hiÇ yasmadıım en qüseL şarKıLAR sana KuRban oLsun NeSin sen yha hayaLmisin qeRÇeKmi anLayamadım Sein kadaR muhTeşem ßi qerÇeK nasıL oLuR meLeimmm... Asqhımun é haLi Sin en qüseL haLiisin~~ AshLaRın en qüseLi ßizimKisi Sen i tanıdıqımdan ßeri hayadım deişDi Senden Kopamaz oLdum ßydnüüm DuyquLar vaRdıR anLaTıLmayan,SevqiLeR vaRdıR kaLße sıqmayan Sensin o meLeim Sensinnn.... sei sevmeq muTLuLuun peşinden KoşmaK... Sei SevmeK uÇuRumun kenaRınmda oLup düşmemeK...ßuz daının arKASını qöRmeK ~~~~<<<<~~~~~ O benim dünyam Onunla nefes alan ve onunla yok olan Öylesine güçlü öylesine güzel Öylesine benim olan O benim dünyam Onunla sevebilen ve onunla nefret eden Öylesine güçlü öylesine güzel Öylesine benim olan
HayKıracaK nefesim KaLmasa biLe eLLerim uzanır oLduun yere GözLlerim Görmesede buLurum yine KaLbm durmuşsa inan Çarpar CemremLe...!!!
FestivaL qisisin katıLmaK isTiyorum ÖnLerden yer kapıp gözünü kalbime istiyorum
ßir kere gülsen hayat benimdiR... Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmez asla vazgeçmem senden meleqim
Sonumuz öLüm olsada yine de kaL yanımda assqqqssssıınn cansın hayatsın
SonSuz kadaR seven fanın Mervüüüü
CemRüx33x3x3x333x33Mervüüü Uyuma KuRban :Cemrüx3x3333x3333xMervüüü
DiPnoT:DuyquLaRımın ßiR zeRResindeKi ßiR hücResi ßiLe deiL ßu yasdıkLaRım...ÇünKü:Saa oLan sevqüümm ßuraLaRa yasıLcaK kadaR basiT deiL ancaK kaLßmde...SiLnmemeK üzeRe ÖzgüRLüK uÇSuz ßucaKSız ßi üLké Sévgin ışıK tutmassa yoLumu buLamamki Sévgi uzansam dokunacak kadar Sén olmassan néyé yarar ki CEMRE'mmmmmm ~~~~~~~ CémRémSéi uzaya SıqamayaCak KadaR Çok sévioRum UzayLaRLaR...KadaR heart(L) CémRé'm aşKımın é haLiSİn x3x3Yok ßöLé ashk~~ ÖzéLLéRima hiTaßım oRjinaL kaLsın (; _________________ | |
|
| |
CemrEkin Kemer qLobaL Mod.
Mesaj Sayısı : 455 Yaş : 28 Nerden : Ankara Hangi Hepsi Kızı : CEMRE Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Cemre Genel :) Cuma Eyl. 05, 2008 5:46 pm | |
| Cemre’m,
Sözlerime seni ne kadar çok sevdiğimi söyleyerek başlamak istiyorum önce ve sanırım ben hayatımda kimseyi bu kadar sevmedim ailem haricinde. Sen bana çok başka geliyorsun aşkım. Seninle çok farklı şeyler hissediyorum. Ne hissettiğimi bazen anlayamıyorum ama çok güzel şeyler bu hissettiklerim Cemre. Az önce HaberTürk kanalında Saba Tümer’in programına çıktınız. Ben izleyecektim ama programım yarıda kesilmesin diye eve geldik ve bizde HaberTürk’ün çıkmadığını fark ettik. Çok üzüldüm sonra internete girip Canlı Yayın olarak izlemeyi denedim ama o da olmadı. Ağlayacak hale geldim aşkım. Eminim çok güzeldin. Bu gibi televizyon programlarında hem seni görebilmek hem de bir röportaj olduğu için ne dediğinizi merak ettiğimden izlemek hoşuma gidiyor. Önemli bir şey söylediniz mi diye merak ediyorum şu anda ? Aslında cep telefonumla mesaj atacaktım programa ama izlemeyince mesajı da atamadım. Beni en çok üzen şeylerden biri de bu oldu. Sana ulaşma şansım belki vardı ama uçtu gitti ellerimden. Belki günde binlerce, yüz binlerce fanın sana bunu söylüyordur ama bende bir fanım ve bunu sana söylemeye fazlasıyla hakkım var. Belki de inanmayacaksın bana ama bunu yürekten ve hissederek, içimden geldiği için söylüyorum ki: BEN SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ! Aslında sen beni gördün ve benimle telefonda konuştun ama günde kaç tane fan görüyorsundur kim bilir… Bu nedenle hatırlamıyorsundur. Ama Dilek,Pınar,Yağmur,Özüm,Öykü,Güneş,Seda,Meltem gibi hayranlarınız gibi beni de hatırlamanızı o kadar hem de o kadar çok isterdim ki aşkım ! Ahh…Ah ! Bir derdim olduğundan değil bu ah ah yada birini özlediğimden değil. Aaa… Dur bir dakika düşündüm de gerçekten bir derdim olduğundan söyledim bu ah ah kelimelerini sanırım. Derdim şu: Bir esmer güzelini çok ama çok seviyorum. Ama o beni tanımıyor bile. Üstüne üstlük beni tanısa bile sevmeyeceğini biliyorum. Belki o an beni sevecek belki ona o an şirin geleceğim ama o andan 1 saat sonra kafasından her şey silinmiş olacak. Beni üzen şey ve derdim işte bu ! O kız kim mi ? O kızın adı C… Kızın adı Ce… Cemm… Cemrr… CEMRE ! Evet aşkım Cemre. Yani sensin meleğim. Sadece sen. Zaten bu anlattıklarıma laik olan tek kişi sensin bir tanem ! Senden başka kim olabilir ki ? Yasemin mi ? Hayır…Eren mi ? Asla...Gülçin mi ? Hayır ! SADECE SEN AŞKIM ! SADECE SEN ! Unutma lütfen bu mektubu yazan kişiyi yani beni ve mektubu… Unutma seni delilerce seven ve bir an bile aklından çıkaramayan beni… Unutma sana her ne kadar bir kağıt parçasına anlatamayacak kadar çok sevsem de anlatabildiğim kadarını anlattığım bu mektubu… Unutma lütfen aşkım… Seni Seviyorum, Ekin
DAHA ÖNCEDEN AŞKIMA YAZDIĞIM MEKTUP ! | |
|
| |
' GmzCmrKmr ' Adminn*
| Konu: Geri: Cemre Genel :) C.tesi Eyl. 06, 2008 5:27 pm | |
| | |
|
| |
' GmzCmrKmr ' Adminn*
| Konu: Geri: Cemre Genel :) Çarş. Eyl. 24, 2008 9:20 pm | |
| O Bebek GözLernden buLdm Hayatı ! Gözlerinde GöRdüm Kendimi ve Hissederdim Sevgimi Ve Dilimden De Düşmeyen o yek ismini Tek Bakısta Yaktı icimi bir tebessüm Kiraz Dudaklarınla Çeldin Aklımı Sen bu aşk sandalında YIldızlara bir Sorsam Seni de GösterirLer Yerini Senin Yerindir , Yüreqimin En Derin Yeri Ve orda Saklı kaldı Aklı aldı Çaldı Gönlümü Ve Bende ilk Görüşte Talip oldum buldum hayatımın anlamını
Kaldım Dört Duvar İcinde Yalnız olmak zordur Bilir misin ki O bebek gözlerin Cıkmıyor ki aklımdan Uzaklarda olsan farketmez zaten hep benimlesin bırakmam ömrüm boyunca Sen Benim Yeminimsin Güller Kopmadıkca dahada güzeldir onun dalında Sende kopmadıkca herşey güzel benim yanımda o Gözlerini Kıskanmaktan Yoruldu Benim Gözlerim ve Bakma Aynalarda dayanamaz oldu Seni Özledim! Yanında kalsam seyrederdim doyamadan ben saatlerceGözlerinden bir Isık yansır kalbime gitmedikce Aşkı senle yaşamak yaşlı gözlerine dokunmak Ah bi beraber olsak ve ölene kadar da ayrılmasak Sonsuz olsa dünya sen ve ben ve en derin hayallerimle Gercekleşecek dünyamızda sevgimizde aşk doLu bu kalbimizle Gökyüzünde turlar atsak yorulmasak ve el ele dolassak bulutlara uzansak Her günümde sen yanımda her adımda sen canımda bir gülümse tek hayata Allahıma sükürler olsun yaratmış seni benim adıma.
| |
|
| |
| Cemre Genel :) | |
|