| Eren geneL (LL) | |
|
+2CemrEkin Kemer İreM-E{İEB} 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
İreM-E{İEB} Adminn*
Mesaj Sayısı : 916 Nerden : Erenden Uzaklardaa :| Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 27/08/08
| |
| |
CemrEkin Kemer qLobaL Mod.
Mesaj Sayısı : 455 Yaş : 28 Nerden : Ankara Hangi Hepsi Kızı : CEMRE Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 26/08/08
| |
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
Mesaj Sayısı : 916 Nerden : Erenden Uzaklardaa :| Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Paz Ağus. 31, 2008 1:00 pm | |
| | |
|
| |
CaqLa{EB} Adminn*
Mesaj Sayısı : 1023 Yaş : 29 Nerden : UzayDn :)) En sewdiğin Admin : ÇağLa Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Durumum ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Paz Ağus. 31, 2008 2:29 pm | |
| onu Kmsenn Klbnn YeTemiyeceqi Kdr sewioRm .. Km BiLir BelKi bzDe qörürüz iRem''m .. Bn Bna inanıYorm (: Ama qöRemeyz umududa Var ! işTe Bu Ykıyor içimizi ! ---------------- Bnm Sewqm milyonLrcaa insann KlpLerndei sewqidende BüyüK .. aşKm Sna anLtamıyoRm Ki ? KşKe BnDe Bi qün qöRebiLsem Sni CnLı (: Ama içimDen BiR umuT qöReceKsn diyoR .. qörüCem sni AşKm .. içimDeKİ bu umutLa yaşıorum | |
|
| |
' GmzCmrKmr ' Adminn*
Mesaj Sayısı : 927 Nerden : Nerden İsterdin? xD En sewdiğin Admin : Gamze Hangi Hepsi Kızı : CEMRE Hangi takım : Ruh Halin ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 27/08/08
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Paz Ağus. 31, 2008 2:49 pm | |
| Ereeeeeeeen ..Ex"m ..(: Seni SewyoRm (: Sn İremn Ve ÇaqLanın Btanesisn! (: Yte Artk aqLatma onLarı..Bekletme OnLarı ! =|
| |
|
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Paz Ağus. 31, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
CaqLa{EB} Adminn*
Mesaj Sayısı : 1023 Yaş : 29 Nerden : UzayDn :)) En sewdiğin Admin : ÇağLa Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Durumum ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 26/08/08
| |
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| |
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 11:34 am | |
| Bitaneeem .. Sensin Benim özeeLim SenSin Bnm qüzeeLiiim [: ŞeKeRLiiK Abideem ! TatLı meLeqm [: Sensiz Bn , Bu Dnya Ne YapaR ? En ŞekeR , En qüzeeL , MeLeeeK YokSa Bnde YooKum ! Sni HeRşeyden Çooo...........K SewioRum Melek ! (LL) Bnm TaTLı meleqim .. SnnLe qöRüşemiyoRum DuyquLarımı Sna açıKLayamıyoRum ama ! Sn Her Zaman Bnm KalbmDe oLacaaKsın ! Sen Bna VeRiLen EeeeeeeN DeqeRLi TaşmSın CnmSın ! eeeee''Lern Yetemeyeceqi Kadar DeqerLi ! ooooooooo''Ların Yetemeyeceqi KadaR Çooooo......K SewioRum Seni ! NoKtaLarın Yetemeyeceqi Kadarda Çooooooooooo.....K sewiYorum Seni ! işTe Bnm Kalbimin meLeqi ! işTe Bnm Cnımın içi ! işTe Bnm qüzeeeLLiiK abidem ! Hepsi Ve Herşey Sensin Melek ! Herşeyden en önemLisi .. Herşeyden en DeqerLisi .. Herşeyden en qüzeeLi .. Kısacası Hepsi Snsin MeleeeK ! En önemlisi Bizm için ! ÇağLaEren (LL) En qüzeeL uyum Bu ! | |
|
| |
Vixen-Girl HosqeLdin.
Mesaj Sayısı : 19 Yaş : 28 Nerden : İsstt Hangi Hepsi Kızı : GÜLÇİN Hangi takım : Ruh Halin ? : Durumum ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 12:24 pm | |
| | |
|
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 12:39 pm | |
| | |
|
| |
EmrEren <3 IcLL Çok iyi gidiyosun ((:
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 28 En sewdiğin Admin : ÇağLa Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Durumum ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 12:59 pm | |
| En mutlu senin yanındayım Rahat ve huzurluyum Eline azcık dokunsam bile yeter Nede olsa seninle bi saniyeye bile çok mutluyum
Sen İcLaL'in Bitosu Sen Onun Aşkitosu O senin İçin Yanıyor En Büyük Fanın İcLaL
Eren sen sadece İcLaL'insin Rengarenk çiçekLerden güzeLsin En büyük eren fanı İcLaL Napsın sen oLmadan hepsiyLe
En büyük fanın benim aşkım Rahat oL bebeğim kimseye vermem seni ELine bi dokunsam biLe kendimden geçiorum Ne de oLsa en güseL benim aşkım
Esrarenqiz gözLerin Regarenq çiçeqLerin En qüseL qülümseme senin Ne qadar mutLuyum bunun için
Güneş doğunca Geliyorsun aklıma Gülümseyince bana İşte aşkım diyorum Ben sana....
HepSi BnM ŞiiRmDr Hiç Bi Yerdn Alıntı DiiLdr | |
|
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 1:00 pm | |
| Bu Szü iRemDen BiilioRum (: BiLioRum Sewn KvuşuR EREN''m BnDe Bir qün Sna KwuŞcaqıma inanıyoRum .. Hiç umut oLmasada ! Kvuşucam Sna Bi qün BiTnem (: Sni Herşeyden Ama Herşeyden üsTn qöRüyoRum ! inSan Sewdiqini üsTn qörmez mi ? Bn Sni qöRüoRum ! işTe qerçeeK Sewqi ! Km BiLir BlKide az Kaldı ? Km BiLir BlKi qörüceem ? Ama Bn Bu umuTLa yşıoRum Bitanem ! S.ç.s öTesi AşKm (: (LL) qüzeLLeRn qüzeLi Snnsin Bnm Bitanem TatlıLarın Tatlısı snsin Bnm Bitanem ŞekerLiK abidesi snsin bnm Bitanem Snden BşKa YoooK Bitanem Bş Tcıım Kraliçem Herşey Sensin ! öLümüne Bnm Sewqim (LL) !! KraLiçePrenses ErenÇaqLa ! (LL) ÇaLma ! Knımsın Cnımsın ! Sen Bnm ÇaresizLiqimsi ! Vazqeçimezimsin ! | |
|
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| |
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 5:58 pm | |
| BiTnem Snden VzqeçmeK YooK ! EREN'm ! Senn Kşın , Senn qözün , Snn qüzelliqn , Snn Herşeyin ! Bni BiTiriYooooR .. Sni SewmeK Ve qöRmeeeK için ! DaqLarı tepeLeri AşaRım BiTnem ! Ama oLmuyo BirTanem .. Ne oLsa Sna YkınLaşamıYoRum ! Sewn KvuşuR DerLerya Ama Biz KwuşamıYoruz ? Bnm AşKmDa HerKeznKi Gibi aşK ! Bnm AşKm BelKide Dha üsTn ! Sni SewmeeK için Bir Neden YooK ! öLümüne SewmeKiçin Neden ÇoooooooooK .. oLaR BiLe Yetemez aşKma ! HerKezn aşKı aşKta Bnm Ki meşk mi ? Hyır BirTanem BnmKide HerKezDen Dha ÇooK aşK Km ne Derse Desin Km Ne SöLerse SöLesin Bni Seni HerşeyDen ÇoooooK SewioRum ! SewmeeK için BiR Neden qeReKmez ya ! BnmKide öLe.. Ama Bn Sni qöRmeeK için NeLeR YpTım ?{anlatmaya qerek yok !} Bn Sni qörmeyi Dört qözLe Bn qözLe BeeeeKLiYoRum .. Ve Bu Bi qn qeRçekLeşiceK inanıYorum !
ÇağlaEren (LL) BzmKisi öLümüne !
| |
|
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Cuma Eyl. 05, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) C.tesi Eyl. 06, 2008 3:05 pm | |
| | |
|
| |
EmrEren <3 IcLL Çok iyi gidiyosun ((:
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 28 En sewdiğin Admin : ÇağLa Hangi Hepsi Kızı : EREN Hangi takım : Ruh Halin ? : Durumum ? : Sanal Hayvanın : + Rep : Kayıt tarihi : 05/09/08
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) C.tesi Eyl. 06, 2008 3:48 pm | |
| Aşkım BnM Sana oLn SevqiMi KiMe AnLatsaM aNLamaZzZ Ne DagLar,Ne TaşLar Ne AgaçLar Bnm SaNa OLan SvqiMi Bir Bn BiLrm Birde Allah BiLr Sana OLn Svqm gn GçTkCe BüyüyR SeNi Çoq SeViyoRm AşKm | |
|
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| |
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Paz Eyl. 14, 2008 6:06 pm | |
| | |
|
| |
İreM-E{İEB} Adminn*
| |
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| Konu: Geri: Eren geneL (LL) Ptsi Eyl. 15, 2008 4:42 pm | |
| | |
|
| |
CaqLa{EB} Adminn*
| |
| |
| Eren geneL (LL) | |
|